Tweede Kerst met Cunmar weer geslaagd

Wederom geslaagd Kerst met Cunmar.

Voor het tweede jaar op rij is door Scouting Cunera st. Marcellinus in Hengelo een kerstmarkt gehouden.
Op het terrein aan ’t Bartelinkslaantje was het de gehele middag gezellig druk. Bij binnenkomst natuurlijk eerst even met de kerstman op de foto. Om vervolgens via de verstrekte plattegrond het terrein te verkennen.
De kinderen konden mee doen aan een Puzzeltocht, waarbij vragen die over het hele terrein waren te vinden, beantwoord moesten worden.
Met alle antwoorden kon uiteindelijk een woord samengesteld worden. Waarbij een goed gevulde Goody-bag gewonnen kon worden. De ouderen konden alleen de kraampjes met koopwaar wel langs gaan, want voor de kinderen was genoeg te beleven.
Er waren namelijk veel activiteiten waar kinderen gratis aan mee konden doen: pony rijden, ganzen hoeden, potten bakken, ritje in de zweefmolen en het bakken van brood en marshmallows.
Natuurlijk was er voor de inwendige mens ook goed gezorgd: Gluhwein, hamburgers, snert, oliebollen en heerlijke wafels waren er te verkrijgen.
Veel kinderen gingen samen met vader, moeder en grootouders er even tussenuit op tweede kerstdag, voordat met de voorbereiding van het kerstdiner begonnen moest worden.
Al met al een geslaagd evenement waarbij het sociale doel om mensen in de Hasseler-es bij elkaar te brengen en de Scouting Jeugdwerk te promoten zeker gelukt is.

Tweede Kerst met Cunmar wederom geslaagd!

Tweede Kerst met Cunmar wederom geslaagd!