Koorzang met Hemelvaart op Dauwtrapfeest in Deurningen

Koorzang met Hemelvaart op Dauwtrapfeest in Deurningen

Het Dauwtrapfeest Deurningen, dat georganiseerd wordt door de St. Plechelmus Harmonie, is door de jaren heen uitgegroeid tot een supergezellig feest, met plezier en vermaak voor jong en oud.
Op 9 mei zal in de vroege ochtend de braderie beginnen met de verkoop van overtollige “rommel” op de vlooienmarkt om vervolgens te kunnen genieten van een drankje en gezellige muziek, terwijl de kinderen zich vermaken met de kermisattracties.

Dit jaar stelt de organisatie van het Dauwtrapfeest tussen 11.00 en 14.00 uur een “Open Podium” beschikbaar aan zangkoren uit de regio, om geheel ongedwongen een klein optreden te verzorgen. De organisatie stelt zich daarbij voor dat het koor een optreden verzorgt van ongeveer vijftien minuten. Voor dit optreden wordt de koorleden koffie, een broodje en een consumptiemunt aangeboden. Koren kunnen zich aanmelden, om een tijdstip te reserveren, maar kunnen zich ook gewoon tussen 11.00 en 14.00 uur melden als ze in Deurningen op het dorpsplein zijn aangekomen.

Mogelijk is het optreden voor een koor het begin of een onderbreking van een gezamenlijk uitstapje of simpel een presentatie van hun repertoire of zelfs een promotieactie. Het Dauwtrapfeest zorgt voor een overdekt podium, een piano en een microfoon voor een aankondiging.

De organisatie is zeer enthousiast over het idee en de leuke sfeer dat het zal opleveren. Wie weet tot Hemelvaartsdag, 9 mei, op het dorpsplein in Deurningen. Misschien is het de start van een nieuwe traditie: Koorzang met Hemelvaart in Deurningen.
Aanmelden of verdere informatie is te verkrijgen bij Theo Dalhoeven via mail Organisatie@Dauwtrapfeest.nl of telefonisch: 06-20387269.

20130415-231929.jpg