Dauwtrapfeest Deurningen, plezier voor jong en oud!

Het Dauwtrapfeest in Deurningen is sinds jaar en dag een super gezellig dorpsfeest, met plezier voor jong en oud.

Op het plein staat voor de échte Dauwtrappers vanaf 7 uur ´s ochtends de koffie al klaar. De gehele dag is er vlooienmarkt en braderie en zal er voor de inwendige mens ook gezorgd worden. Dit jaar stelt de organisatie van het Dauwtrapfeest tussen 11.00 en 14.00 uur een “Open Podium” beschikbaar aan zangkoren uit de regio, om geheel ongedwongen, een klein optreden van ongeveer vijftien minuten te verzorgen. Kom langs in Deurningen om te zien welke zangkoren hun zangkunsten ten gehore komen brengen!
Op het dauwtrapfeest zullen enkele stationaire stoommachines getoond worden. Laat u informeren naar de werking van deze bijzondere machines. En wellicht wordt u in de gelegenheid gesteld om uw eigen sinaasappelsap te maken met een door een stoommachine aangedreven pers.
Tussen 12.00 en 13.00 uur kunt u kennismaken met hondendressuur. In de pastorietuin zullen enkele demonstraties verzorgd worden en zal er over deze bijzondere tak van sport van alles verteld worden.
De kinderen worden natuurlijk niet vergeten. Er zijn leuke attracties, waarbij de draaimolen, een skelterrace en het springkussen niet zullen ontbreken. Tussen 11.30 en 13.00 uur zal ballonnenclown Carlo zich tussen het publiek mengen om met zijn ballonnenkoffer de kinderen te vermaken.
Net als vorig jaar wordt de middag muzikaal omlijst door Horst Herrmann & Die Neuen Oberkrainer. Neem vanaf 15.00 uur plaats aan de bekende biertafels en geniet samen met een biertje of een gezellig glas wijn van de typische Oberkrainersound. Door Horst Hermann en band zult u zich wanen in het Oostenrijkse land.

Vlooienmarkt
Van 8.00 tot 15.30 uur kunt u een kraampje huren voor de verkoop van uw overtollige spullen.
Inlichtingen en huur van kramen via email: rommelmarkt@dauwtrapfeest.nl
De organisatie is er klaar voor en heet u van harte welkom op het Dauwtrapfeest! Info op www.dauwtrapfeest.nl

20130428-220720.jpg