Noaberbal 2018

Carnaval ten top: Noaberbal oud gemeente Weerselo verenigingen

Ook zo genoten van het Noaberbal? Wat een feest, de hoogheden met hun gevolgen, de dansgroepen en natuurlijk de hofkapellen zorgden dat de sfeer super was.

De foto’s zijn te bestellen via de volgende link: https://www.oypo.nl/dezefoto

Zaterdagavond vond bij Partycentrum Bruins in Saasveld het Noaberbal plaats. De vier carnavalsverenigingen uit de voormalig gemeente Weerselo presenteerden zich zaterdag. CV de Lesten Stuuver uit Rossum, CV de Nettelkörnkes uit Deurningen en CV De Knolletrekkers uit Weeselo waren hiervoor te gast bij CV de Buismankearls in Saasveld. Middels presentaties op grote schermen stelden de hoogheden zichzelf voor aan de zusterverenigingen en de in groten getale aanwezige carnavalliefhebbers.
Na het voorstelrondje kregen de blaaskapellen van de verenigingen de kans om de zaal op de kop te zetten. Tevens voerden de dansgroepen van alle verenigingen hun dans op. In combinatie met de flitsende discoverlichting was het een mooi schouwspel.
Ook werd zoals elk jaar het ‘klavertje vier’ uitgereikt met daarop de onderscheidingen van de vier verenigingen. Zaterdag nam Wethouder Brand namens de Gemeente Dinkelland het Klavertje vier in ontvangst. Hij wenste namens de gemeente iedereen een mooi carnaval toe.
Na het officiële fotomomentje ging het feest helemaal los waarbij bij menig carnavalsvierder de voetjes echt van de vloer gingen. Het was een grandioos carnaval daar bij Bruins in Saasveld. Dat belooft nog wat voor het rest van het carnavalsseizoen.

Noabers maken er groot feest van! Bron: De Weekkrant NoordOost-Twente, Foto's: DezeFoto.nl

Noabers maken er groot feest van! Bron: De Weekkrant NoordOost-Twente, Foto’s: DezeFoto.nl