Mijtermuziek Plechelmusharmonie Deurningen

Gezellige ochtend bij Mijtermuziek in Deurningen

Zoals Sinterklaas na de intocht in Deurningen al had beloofd, was hij samen met enkele pieten afgelopen zondag bij de Mijtermuziek van de Plechelmusharmonie. Mijtermuziek is een gezellig uurtje muziek afgewisseld met leuke muziekraadseltjes en natuurlijk wordt er ook gedanst door de kinderen en de ouders. Dit alles onder het genot van een lekker glaasje ranja voor de kinderen en voor de ouders een kop koffie.

Dit jaar was het voor het eerst in de historie van dit gezellige gebeuren dat de dirigent, Wilbert Sleumer, Sinterklaas met een mooi sinterklaasliedje verwelkomde, dit in tegenstelling tot andere jaren waar hij het orkest verkeerde muziek liet spelen. Na een welkomstwoord zongen de kinderen mee met bekende sinterklaasliedjes en werd er door een enkeling solo gezongen. Sinterklaas werd eveneens getrakteerd op mooie muziek gespeeld door leden van het jeugdorkest. Bijzonder om te horen was ook de viool die je normaal niet hoort in een harmonieorkest.

Aan het einde van de ochtend maakte Sinterklaas de prijswinnaars bekend van de kleurwedstrijd. De kinderen hadden tijdens de intocht van Sinterklaas een kleurplaat meegekregen waarmee leuke prijzen te winnen waren. De winnaars waren: Viggo Engelbertink, Ruben Spijker en Daphne Sleumer. Zij kregen van de Goedheiligman een mooi cadeautje. Voor de best verklede kinderen werd ook een prijs vergeven. Hiervoor werden bij de meisjes Piet Sien Dalhoeven en bij de jongens Piet Ylja Wegman door Sinterklaas gefeliciteerd.

Meer foto’s zijn te zien via DezeFotoAlbum 2013 of via http://www.dezefoto.nl/DezeFoto.nl%202013/index.html

Mijtermuziek 2014

Mijtermuziek 2014

Mijtermuziek_2